Onze winkel

Winkel

Over ons

Disco GV is een echte trendsetter op het gebied van interieur en tuinmeubelen

Al 4 generaties lang is Disco GV gespecialiseerd in verven, behang, vloerbekleding, laminaat, parket en tapijten. Kortom Disco GV is een echte interieur totaalzaak.

De afgelopen 10 jaar is de zaak ook enorm gegroeid op het gebied van outdoor living. Elk jaar wordt er voor u een topselectie gemaakt van de laatste trends.

Door een bezoek aan wereldbeurzen en een rechtstreekse samenwerking met merken van topkwaliteit worden de laatste nieuwe trends op de voet gevolgd. Om meteen aan de behoefte van de klant te kunnen beantwoorden zijn alle goederen leverbaar uit voorraad, en dit steeds tegen een uiterst scherpe prijs.

Deze prijs/kwaliteit verhouding vind u ook terug in de interieurprodukten. Door de jarenlange ervaring werken wij samen met alle hoofdrolspelers inzake interieur.

Bent u op zoek naar een nieuwe kleur voor de slaapkamer? Droomt u al jaren van een prachtige parketvloer in uw woonkamer? Of wil u een muur behangen en zo een leuk accent leggen ... Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze ervaren medewerkers staan u steeds met raad en daad bij. Onze service maakt het verschil! Voor al uw projecten en vragen kan u steeds rekenen op ons advies in de showroom. Heeft u liever persoonlijk advies aan huis? Dit kan perfect, vraag ernaar en wij doen de rest.

Nieuw in het assortiment is de collectie van Rivièra Maison. Deze interieurspecialist bied u een ruime keuze aan in In- & Outdoor accessoires alsook in interieurmeubelen. Deze accessoires maken in iedere woning het verschil en zorgen ervoor dat u van uw huis een warme 'thuis' maakt.

In het voorjaar 2012 voegen wij aan ons gamma ook een uitgebreide collectie van barbeque's en de bijhorende accessoires toe. Zo kan u ook bij ons terecht voor uw eigen 'outdoor cooking experience'.

Bent u benieuwd naar meer? Breng dan zeker en vast eens een bezoekje aan onze gastvrije showroom!

Winkel

DISCO G.V. Stationsstraat 109
3150 Haacht

tel (+32) 016 60 89 71
fax (+32) 016 60 53 93

Openingsuren

maandag:
GESLOTEN
dinsdag:
09:00 - 18:00
woensdag:
09:00 - 18:00
donderdag:
09:00 - 18:00
vrijdag:
09:00 - 18:00
zaterdag:
09:00 - 17:30
zondag:
GESLOTENPlan